Bedrift

Forebygging av sykefravær for bedrifter

På tide å senke eller forebygge sykefraværet, gjør en avtale med Naprapatklinikken.

Vi kommer gjerne til din bedrift for et uforpliktende møte, ergonomisk veiledning, trening (på kontor, i møterom eller ute!) og/eller behandlinger. Vi kommer med et forslag til forebyggende helsearbeid som passer din bedrift.

Ring: 73 52 85 00 eller send e-post til post@naprapatklinikken.com

Visste du at over 50 % av sykefraværet i Norge er muskel- og leddrelatert?  Ved Møller bil i Trondheim ble varigheten av sykefravær forårsaket av muskel- og skjelettplager redusert med nesten 40 %. Det førte til 1,5 millioner sparte kroner på 1,5 år!

Vi behandler muskel-og leddplager- både akutte og kontorrelaterte plager. Vi jobber med triggerpunktsbehandling, massasje, løsner muskelspenninger og utfører spesielle tøyeteknikker. Alt vi trenger for å drive forebygging på arbeidsstedet, er et rom med en behandlingsbenk (som vi eller dere ordner).

Vi gjør forebyggende helsetiltak gjennom veiledning av ergonomi og trening. Vi har idag flere bedriftsavtaler, som eksempelvis er i IT-bransjen, restauranter og arbeidsplasser med tunge fysiske utfordringer.

Vi vet at:

Nesten 50 % av sykefraværet skyldes muskel- og skjelettplager

Muskel- og skjelettplager er den vanligste årsaken til uføretrygd

Arbeidstakeren er bedriftens viktigste ressurs

Et hvert tiltak for at personalet skal trives og fungere bra i sitt arbeid, fysisk som psykisk, er en lønnsom investering.

Arbeids- og slitasjeskader er en stor belastning både bedriftsøkonomisk og regnet i menneskelige lidelser.

40 – 50% av befolkningen har korsryggsplager

Det koster i gjennomsnittlig 1900,- per dag en ansatt er borte fra jobben ifølge en undersøkelse utført av SINTEF og NHO.

Helseforsikring

Stadig flere bedrifter har helseforsikring for sine ansatte. Flere helseforsikringer (eksempelvis Storebrand, Tryg og If) dekker behandlinger hos naprapater på Naprapatklinikken AS. Har du en slik helseforsikring, kan du ta kontakt med ditt forsikringsselskap og be om nødvendig dokumentasjon for behandling/direktefakturering. Alle naprapatene på Naprapatklinikken er medlemmer av Norges Naprapatforbund.

© Naprapatklinikken
Utvilket av: